Bij ons hoef je geen keus te maken.

Wij zoeken namelijk een ambitieuze student die houdt van nieuw, we helpen je ontwikkelen en geven je baangarantie. Je bent zelf namelijk nieuw en net afgestudeerd of aan het afstuderen. Je gaat ons helpen bij het verder ontwikkelen van een nieuw onderwijsconcept, dit ga je doen met het nieuwe onderzoekend leren binnen vaste thema’s (projects4learning). We stellen jouw talent, interesse, vrijheid en nieuwsgierigheid centraal. Net als dat we dat bij onze leerlingen doen. Dat is waar jouw en hun kracht ligt namelijk. Het lijkt allemaal te mooi om waar te zijn, nietwaar? Dat was het ook, daarom zijn we het waar gaan maken.

 • Ambitieus– en hou je van innoveren en ontwikkelen

 • Net afgestudeerd – of ben je aan het afstuderen

 • Nieuw onderwijsconcept – onderzoekend leren binnen vaste thema’s (Projects4Learning)

 • Unieke aanpak – om het maximale uit jezelf en de leerling te halen

 • Stuur je CV – en motivatie waarin jouw talent centraal staat

Over ons Wij geloven dat geen leerling hetzelfde is. Iedere leerling verdient een unieke aanpak om het maximale uit zichzelf te halen en een stabiele basis te leggen voor een succesvolle toekomst. Academie1014 is daarmee het antwoord voor die leerlingen die eerder of later toe zijn aan de stap naar het regulier VO. Wij richten ons op kinderen van 10 tot 14 jaar en zorgen voor een meer geleidelijke overgang van po naar vo.

Wij creëren een leeromgeving waarin we binnen thema’s gepersonaliseerd werken aan persoonsvorming, communicatie, samenwerken, burgerschap, creativiteit, kritisch denken en onderzoeken.

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief waarin jij jouw talent centraal stelt naar marieke@academie1014.nl En we nodigen je uit om jezelf te presenteren. Maar let op: verras ons. Want zoals wij niet voor ieder kind zijn, zijn we ook niet voor iedere docent. We zoeken de juiste match en toegevoegd talent, Dus wees creatief.

Share This Post!

Recente berichten

Recente reacties

  Recente berichten

  Recente reacties

   Categorieën

   Archieven

   Hoe werkt het?

   Wil je kans maken om jouw talent te ontwikkelen bij Academie1014? Overleg dan eerst met je ouders en leraar. Zien zij het ook zitten? Dan nodigen we je ouders uit voor een oriëntatiegesprek en hierna volgt een proeflab. Als we hierna nog steeds allemaal enthousiast zijn, mag je auditie doen. Hoe jouw auditie eruit ziet mag je helemaal zelf bepalen. Als je wilt zingen, dan ga je zingen. Wil je een presentatie geven, dan geef je een presentatie. Doe iets wat dicht bij jou ligt, wat je leuk vindt en waar je goed in bent. We willen jou namelijk ook graag beter leren kennen!

   NEEM CONTACT OP

   Maak de tijd om het beste uit jezelf te halen.