Eindelijk tijd voor jou

Past Academie1014 ook bij jou?

Je leraren, ouders en coach vragen al veel van je. Leren, sporten en je kamer opruimen. Oke, we gaan eerlijk zijn: die kamer zul je nog steeds moeten opruimen, ook is het gewoon gezond om te blijven sporten en wil je straks een toffe baan, dan zul je ook moeten leren.

Wat we wél kunnen veranderen is wat en hoe je leert. Als je tussen de 10 en 14 jaar bent wordt er al veel van je gevraagd en is het vaak zoeken naar waar je echt goed in bent. Vaak is waar je goed in bent hetzelfde als wat je leuk vindt.

Stel nou dat we je helpen uitzoeken wat je leuk vindt en jou helpen hierin beter te worden? En stel nou dat we dat waar je niet zo goed in bent makkelijker voor je maken door handige tips en tricks?

Dat kan bij Academie1014. Een plek waar je de tijd krijgt om jezelf en de wereld om je heen te ontdekken. Waar we ruimte maken voor wat je leuk vindt en helpen bij wat je minder leuk vindt.

0
Leerlingen
0
Lesuren per schooljaar
0
Huiswerkuren per week

Wanneer Academie1014?

Als je tussen de 10 en 14 jaar bent moet je al veel keuzes maken. Een van de belangrijkste keuzes is wat je na de basisschool gaat doen. Dit bepaalt voor een groot deel hoe jouw verdere leven eruit gaat zien. Een keuze die je niet een, twee, drie moet maken. Kortom, een keuze waar je de tijd voor moet nemen.

De keuze voor het voortgezet onderwijs wordt in Nederland gemaakt als je in groep 8 zit. Wat als je al eerder klaar bent voor het voortgezet onderwijs of juist wat langer op de basisschool zou willen blijven? Dat kan bij Academie1014.

Wij geven jou die tijd.

Hoe werkt het?

Wil je kans maken om jouw talent te ontwikkelen bij Academie1014? Overleg dan eerst met je ouders en leraar. Zien zij het ook zitten? Dan mag je auditie doen. Hoe jouw auditie eruit ziet mag je helemaal zelf bepalen. Als je wilt zingen, dan ga je zingen. Wil je een presentatie geven, dan geef je een presentatie. Doe iets wat dicht bij jou ligt, wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Maak de tijd om het beste uit jezelf te halen.