Kom kijken en ervaren hoe wij werken…

Vrijdag 14 juni – 13:00-15:00
Woensdag 26 juni – 13:00-15:00

Heb je interesse in Academie1014, wil je meer weten over hoe wij werken? Kom dan een keer meedraaien op een proeflab. Een proeflab is een dag(deel) dat je met ons op Academie1014 draait. Je kunt ervaren en proeven wat Academie1014 te bieden heeft, je vragen stellen en kennismaken met leerlingen, coaches en experts.
Iedereen tussen de 9 en 12 jaar die voldoet aan onze criteria is welkom. Schrijf je in voor het proeflab, wij nemen contact met je op!

0
Leerlingen
0
Lesuren per schooljaar
0
Huiswerkuren per week

Het Proeflab is kosteloos.

We denken dat iedereen erbij gebaat is om op voorhand te weten waar we aan toe zijn. Het zou bijvoorbeeld zonde zijn als na een bepaalde periode toch blijkt dat de leerling zich niet thuis voelt en voortijdig Academie1014 verlaat. Het is dus in ons belang dat hij of zij een goed en realistisch beeld krijgt om de juiste motivatie te vinden en te houden.

Iedere leerling krijgt ook een bewijs van deelname tijdens het Proeflab. Als een leerling zich heeft opgegeven is aanwezigheid verplicht.

In schooljaar 2019-2020 opent Academie1014 officieel haar deuren. Tot ziens bij Academie1014!

Wij geven jou die tijd.

Hoe werkt het?

Wil je kans maken om jouw talent te ontwikkelen bij Academie1014? Overleg dan eerst met je ouders en leraar. Zien zij het ook zitten? Dan mag je auditie doen. Hoe jouw auditie eruit ziet mag je helemaal zelf bepalen. Als je wilt zingen, dan ga je zingen. Wil je een presentatie geven, dan geef je een presentatie. Doe iets wat dicht bij jou ligt, wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Maak de tijd om het beste uit jezelf te halen.